Information vedr. luftfoto/video opgaver:Foto/video opgaver foretaget med drone er aldrig ens da der kan være mange forskellige faktorer som har indflydelse på prisen.
 
For at give den helt rigtige pris på en opgave, er det vigtigt at du som kunde har tænkt din ide igennem, så kan vi sammen inden opgaven startes, snakke forløbet igennem. 

Vi står selfølgelig altid til rådighed med gode ideer til hvordan vi får det absolut bedste ud af opgaven.

Vi kan altid hvis det ønskes sende et skriftligt prisoverslag på droneopgaven.
 
 
Opgaver der løber over flere dage, forskellige lokationer, eller 2 mands setup. gives der altid tilbud på enkeltvis.

Som tidligere nævnt kan der være forhold såsom dispensationer fra trafik og byggestyrelsen, kørsel, tidspunkt, osv. som kan påvirke prisen, så vi opfordrer dig altid til at indhente en fast pris hos os.

PS droneservice indhenter relevante tilladelser og varsler den lokale politimyndighed 24 timer før opgaven påbegyndes, og sørger for oprettelse af sikkerhedsområde hvor dronen/droneoperatør skal arbejde.

ALLE opgaver som vi udfører planlægges nøje ud fra en vurdering af risiko, sikkerhed, og gældende lovgivning.

Vi forbeholder os retten til at takke nej til opgaven, hvis det vurderes at det ikke vil være forsvarligt/lovligt at udføre opgaven.

Alle priser på video opgaver er uden nogen form for efterbehandling, dvs. at det er videoklip direkte fra SD-kortet på dronen. Ønskes efterbehandling af videoklip, kan dette tilkøbes.

Vores tilbudsmateriale sendes altid skriftligt på mail, med en grundig beskrivelse af opgavens art og forløb.

Vi bestræber os på at levere det færdige materiale ONLINE  inden for et par dage, dog senest indenfor 5 hverdage efter optagelserne har fundet sted.

Vi kan også levere det færdige materiale fysisk på USB-stick hvis dette ønskes. (POST NORD)

Hvis en opgave aflyses af kunden og ikke bookes til et andet tidspunkt, vil der blive faktureret et gebyr på 30% af den oprindelige pris.

Det danske vejr er meget omskifteligt, og da vi ikke kan flyve i regn og vind “MAX 9 m/s”, kan vi være nødsaget til at aflyse. Vi vil altid være klar med en ny dato for udførsel af opgaven.

ALLE priser faktureres incl moms.


Betalingsbetingelser: Netto 8 dage (medmindre andet aftales)
Betaling indbetales på bankkonto:
Danske bank. / Regnr. 3409 / kontonr. 12764839
HUSK at påføre fakturanr. ved bankoverførsel.


Alle henvendelser behandles fuldt fortroligt.

Alle opgaver der udføres, kan følges LIVE på facebook/youtube hvis du gerne vil være der, men ikke lige har tid eller mulighed for det. Det er selfølgelig valgfrit, og LIVE udsendelsen er LÅST, så KUN du kan følge den. Der sendes et krypteret LINK på mail.


Vi forbeholder os retten til at bruge alt foto og video materiale til egen marketing, hjemmeside, PR brug.
Skulle det stride imod kundens ønsker, bør det varsles inden opgaven påbegyndes.